Att köpa hund från oss

Att köpa wachtel hos oss:
Vi vänder oss till valpköpare som vill vara aktiva med sina hundar inom jakt, viltspår, jaktprov,utställning eller annat. Det viktigaste är att Du/Ni känner att Ni har viljan och tiden att träna och ta hand om er nya kamrat. Inga problem om ni inte ställt hund eller inte startat på tex jaktprov förut det stöttar vi er med hela vägen fram så att ni ska ha förutsättningen att till slut kunna ! För den som köper valp hos oss: Vi supportar och erbjuder träningsdagar/träffar och support per telefon alltid när ni behöver ! Mentalbeskrivning erbjuds på en av våra träffar framöver för den som vill göra det med sin unghund och förstås all stöttning och uppbackning man behöver ha med sin hund. Att man har som mål delta på wachtelhundklubbens unghundsprov. 

Att köpa en Flatcoated Retriever hos oss:
Letar ni en trevlig familjehund och är den aktiva familjen ? Flatten är en apporterande fågelhund som fungerar utmärkt som sällskapshund i ett aktivt hem. Den är arbetsglad och lättdresserad samtidigt som framåt och ivrig. En flat är ju en allround hund så apportering (jakt),lydnad, spår, sök, rapport, räddning,agility, viltspår tex är grenar den kan tycka om att utöva med dig. Det viktigaste är att Du/Ni känner att Ni har viljan och tiden att träna och ta hand om er nya kamrat. Inga problem om ni inte ställt hund eller aldrig provat på apportering eller gått ett viltspår förut det stöttar vi er med hela vägen fram så att ni ska ha förutsättningen att till slut kunna ! Vi supportar och erbjuder träningsdagar/träffar för er som köpt valp från oss, mentaltest för den som vill göra det med sin unghund och förstås all stöttning och uppbackning man behöver ha med sin hund !

 

Vid 12-18 månaders ålder vill vi att man röntgar höfter och armbågar på er hund. Ni ska känna att ni alltid är välkommen hit på besök om ni har vägarna förbi eller boka in ett besök,vi sätter ett stort värde på att få följa hundar från oss och sin familj dom bor hos !

Ia